Philly Cheesesteaks
Przepis Philly Cheesesteaks można zrobić w około 35 minut. Jedna porcja zawiera 665 kalorii, 53g białka, oraz 29g tłuszczu. Za $4.11 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Mieszanka steku z polędwicy wołowej, papryki, sera cheddar i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest całkiem niezłe. Philly Cheesesteaks, Philly Cheesesteaks, oraz Philly Cheesesteaks są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zamroź stek na 1 godzinę, aż będzie twardy, ale nie zamrożony.
Na dużej patelni rozgrzej 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, paprykę i sos pieprzowy; gotuj i mieszaj 5 minut lub do miękkości; Usuń i utrzymuj ciepło.
Ułóż spód bułki na blasze do pieczenia, pokrojoną stroną do góry.
Wyjmij stek z zamrażarki; pokroić w cienkie plasterki.
Posyp solą i pieprzem. Na tej samej patelni rozgrzej pozostałe masło na średnim ogniu.
Dodaj wołowinę partiami; gotuj i mieszaj 1-2 minuty lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe.
Ułóż spód bułki mięsem, mieszanką cebuli i serem. Broil 4 w. od ognia przez 2-3 minuty lub do stopienia sera. Wymień blaty.