PHILADELPHIA 3-stopniowy Sernik kokosowy

PHILADELPHIA 3-stopniowy Sernik kokosowy
Ten przepis służy 10 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka gotowych do użycia graham cracker crumb crust, krem z orzechów kokosowych, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj PHILADELPHIA 3-stopniowy Sernik, PHILADELPHIA 3-STEP Key Sernik Limonkowy, oraz PHILADELPHIA 3-stopniowy Sernik dyniowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Beat twarożek, śmietana kokosowa, cukier i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać jajka; wymieszać aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Piec 40 minut lub do środka jest prawie ustawiony. Super. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub przez noc. Top z bitą polewą i tosty Kokosowe tuż przed podaniem. Resztki sernika przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn