Francuski Burger Z Tuńczykiem Z Sałatką Z Zielonej Fasoli
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Francuski Burger z tuńczykiem z sałatką z zielonej fasoli może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.17 za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś płaski liść, tymianek, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Country French Bean & Tuńczyk Sałatka Z Karczochami Serca, Sałatka z tunanem i zieloną fasolką, oraz Sałatka z zieloną fasolką i tuńczykiem.
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.