Pełnoziarnista Śródziemnomorska Panzanella

Pełnoziarnista Śródziemnomorska Panzanella
Pełnoziarnisty śródziemnomorski Panzanellan jest Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 260 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, liście bazylii, ocet balsamiczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Panzanella Śródziemnomorska, Śródziemnomorska Sałatka Panzanella, oraz Śródziemnomorska Sałatka Panzanella Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać pomidora i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać chleb i ser; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
3
Podawać natychmiast.
4
Podawać z: plastrami melona owiniętymi Prosciutto
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
MelonMelon
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn