Petit Fours

Petit Fours
Petit Fours wymaga ok. 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 108. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka ekstraktu migdałowego, jajka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Petit Fours, Petit Fours, oraz Easy Petit Fours dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Pędzel 3 (12 1/2 przez 9-calowy) obramowane blachy do pieczenia (inaczej znane jako garnki z blachy ćwiartkowej) z roztopionym masłem. Wyłożyć Patelnie papierem do pieczenia, pozostawiając kilka centymetrów zwisu po przeciwnych stronach. Wierzch pergaminu posmarować masłem, a następnie odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie wiosła, ubić pastę migdałową i cukier na średniej prędkości, aż dobrze połączone, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj ekstrakt migdałowy. Z grubsza pokroić masło o temperaturze pokojowej na plastry i stopniowo dodawać do mieszanki pasty migdałowej z cukrem. Beat do światła i puszyste, o 2 protokół, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając, aby połączyć po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
7
Dodać mąkę i sól i ubić, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
8
Podziel ciasto równomiernie między przygotowane blachy do pieczenia, około 2 1/4 szklanki każdy arkusz, wygładzając ciasto z przesuniętą łopatką. Delikatnie dotknij blachy do pieczenia na stole, aby usunąć wszelkie kieszenie powietrzne w cieście. Kieszenie powietrzne spowodują dziury w upieczonym cieście i nadadzą poszarpany wygląd gotowemu produktowi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Piec, aż tylko zestaw, ale nie rumiane, 15 do 20 protokół. Daj blachy do pieczenia kolei w połowie pieczenia, po około 8 minut, nawet do pieczenia, w razie potrzeby, ale nie martw się zbytnio, ponieważ pokrywamy ciasta. Przetestuj wykałaczką lub szaszłykiem, a jeśli jest czysty, wyjmij z piekarnika i przenieś do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
10
Aby dżem był łatwiejszy do rozłożenia i aby zapobiec rozerwaniu ciasta, puree dżem malinowy w maszynce. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Obróć 1 warstwę ciasta na wyłożoną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Połowę dżemu malinowego rozłożyć równą warstwą na cieście. Ostrożnie odwróć ciasto z blachy do pieczenia i top z drugiej warstwy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
12
Rozłóż pozostałym dżemem. Ostrożnie odwróć ostatnią warstwę z blachy do pieczenia i top ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
13
Umieść kawałek papieru pergaminowego na ostatniej warstwie i top z drugiej blachy do pieczenia. Zważyć za pomocą 2 dużych (28-uncji) puszek. Schłodzić w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do nocy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
14
Wyjąć ciasto z lodówki i pokroić na 1-calowe kwadraty.
15
Umieść na stojakach drucianych nad co najmniej 2 blach do pieczenia, pozostawiając co najmniej 1-cal między każdym kawałkiem ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
16
Umieść każdą z przyciemnionych lukier Królewskich w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z gotującą się wodą, której dno nie dotyka wody, aż do wylewania. Powinieneś mieć w sumie około 8 filiżanek. Będziesz używać około 1 czubatej łyżki oblodzenia na każdym. Ostrożnie umieść pokrojone ciasto na widelcu/wiadrze do czekolady (lub małym widelcu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
17
Umieścić ciasto na lukrze i łyżką lukier na torcie. Jeśli ciasto wpadnie do lukru, ostrożnie podnieś je łyżką i połóż z powrotem na widelcu/łyżce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
18
Umieść z powrotem na stojaku z drutu za pomocą innego czerpaka lub widelca, aby wsunąć się na stojak z drutu. Top z ozdobnymi drażetkami, zgodnie z życzeniem. Powtórz z pozostałym lukrem i ciastami. Naprzemiennie, dla każdego przyciemnionego lukru, ustaw 3 stojaki chłodzące nad blachami do pieczenia i równomiernie podziel pokrojone kawałki ciasta między stojaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
19
Wlać przyciemniony lukier powoli na kawałki ciasta. Jeśli potrzebujesz dodatkowego lukier, wystarczy wyjąć stojak chłodzący, zeskrobać nadmiar lukier z blachy do pieczenia, stopić lub kuchenka mikrofalowa, aż wylewać i dotknąć każdego obszaru, że lukier Nie płaszcz po raz pierwszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
20
Odstawić do Ustawienia, około 30 minut w temperaturze pokojowej lub przykryć i umieścić w lodówce na okres do 1 tygodnia, aż będzie gotowy do podania.
21
Umieść maliny i 1/4 szklanki wody w rondlu na średnim ogniu. Gdy jest na wolnym ogniu, częściowo przykryć i gotować 8 do 10 protokół. Przeprowadź mieszankę jagodową przez młyn spożywczy i odmierz pozostałą ciecz. Potrzebujesz 3 i pół szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
22
Dodaj więcej wody, jeśli nie ma wystarczająco dużo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
23
Umieść płyn jagodowy w nowym rondlu na średnim ogniu i ponownie gotuj na wolnym ogniu. Gdy się uspokoi, zacznij dodawać cukier w krokach 1/2 szklanki. Dać mu mieszać do włączenia i doprowadzić go z powrotem na wolnym ogniu przed dodaniem następnego 1/2 szklanki cukru. Po dodaniu ostatniego 1/2 filiżanki, doprowadzić ciecz do 216 do 218 stopni F na termometrze cukierków. Ciągle mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
24
Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed użyciem. Jeśli nie używasz od razu, przechowywać w lodówce przez okres do 1 tygodnia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje108
Ocena Zdrowia0
Magazyn