Petit Fours wymaga ok. 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 108. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka ekstraktu migdałowego, jajka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Petit Fours, Petit Fours, oraz Easy Petit Fours dla podobnych receptur.
Pędzel 3 (12 1/2 przez 9-calowy) obramowane blachy do pieczenia (inaczej znane jako garnki z blachy ćwiartkowej) z roztopionym masłem. Wyłożyć Patelnie papierem do pieczenia, pozostawiając kilka centymetrów zwisu po przeciwnych stronach. Wierzch pergaminu posmarować masłem, a następnie odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Dodaj ekstrakt migdałowy. Z grubsza pokroić masło o temperaturze pokojowej na plastry i stopniowo dodawać do mieszanki pasty migdałowej z cukrem. Beat do światła i puszyste, o 2 protokół, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Pasta Migdałowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając, aby połączyć po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)
7
Dodać mąkę i sól i ubić, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)
8
Podziel ciasto równomiernie między przygotowane blachy do pieczenia, około 2 1/4 szklanki każdy arkusz, wygładzając ciasto z przesuniętą łopatką. Delikatnie dotknij blachy do pieczenia na stole, aby usunąć wszelkie kieszenie powietrzne w cieście. Kieszenie powietrzne spowodują dziury w upieczonym cieście i nadadzą poszarpany wygląd gotowemu produktowi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Piec, aż tylko zestaw, ale nie rumiane, 15 do 20 protokół. Daj blachy do pieczenia kolei w połowie pieczenia, po około 8 minut, nawet do pieczenia, w razie potrzeby, ale nie martw się zbytnio, ponieważ pokrywamy ciasta. Przetestuj wykałaczką lub szaszłykiem, a jeśli jest czysty, wyjmij z piekarnika i przenieś do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
Aby dżem był łatwiejszy do rozłożenia i aby zapobiec rozerwaniu ciasta, puree dżem malinowy w maszynce. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Obróć 1 warstwę ciasta na wyłożoną blachę do pieczenia.
Połowę dżemu malinowego rozłożyć równą warstwą na cieście. Ostrożnie odwróć ciasto z blachy do pieczenia i top z drugiej warstwy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
12
Rozłóż pozostałym dżemem. Ostrożnie odwróć ostatnią warstwę z blachy do pieczenia i top ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
13
Umieść kawałek papieru pergaminowego na ostatniej warstwie i top z drugiej blachy do pieczenia. Zważyć za pomocą 2 dużych (28-uncji) puszek. Schłodzić w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do nocy.
Wyjąć ciasto z lodówki i pokroić na 1-calowe kwadraty.
15
Umieść na stojakach drucianych nad co najmniej 2 blach do pieczenia, pozostawiając co najmniej 1-cal między każdym kawałkiem ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
16
Umieść każdą z przyciemnionych lukier Królewskich w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z gotującą się wodą, której dno nie dotyka wody, aż do wylewania. Powinieneś mieć w sumie około 8 filiżanek. Będziesz używać około 1 czubatej łyżki oblodzenia na każdym. Ostrożnie umieść pokrojone ciasto na widelcu/wiadrze do czekolady (lub małym widelcu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
17
Umieścić ciasto na lukrze i łyżką lukier na torcie. Jeśli ciasto wpadnie do lukru, ostrożnie podnieś je łyżką i połóż z powrotem na widelcu/łyżce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
18
Umieść z powrotem na stojaku z drutu za pomocą innego czerpaka lub widelca, aby wsunąć się na stojak z drutu. Top z ozdobnymi drażetkami, zgodnie z życzeniem. Powtórz z pozostałym lukrem i ciastami. Naprzemiennie, dla każdego przyciemnionego lukru, ustaw 3 stojaki chłodzące nad blachami do pieczenia i równomiernie podziel pokrojone kawałki ciasta między stojaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
19
Wlać przyciemniony lukier powoli na kawałki ciasta. Jeśli potrzebujesz dodatkowego lukier, wystarczy wyjąć stojak chłodzący, zeskrobać nadmiar lukier z blachy do pieczenia, stopić lub kuchenka mikrofalowa, aż wylewać i dotknąć każdego obszaru, że lukier Nie płaszcz po raz pierwszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
20
Odstawić do Ustawienia, około 30 minut w temperaturze pokojowej lub przykryć i umieścić w lodówce na okres do 1 tygodnia, aż będzie gotowy do podania.
21
Umieść maliny i 1/4 szklanki wody w rondlu na średnim ogniu. Gdy jest na wolnym ogniu, częściowo przykryć i gotować 8 do 10 protokół. Przeprowadź mieszankę jagodową przez młyn spożywczy i odmierz pozostałą ciecz. Potrzebujesz 3 i pół szklanki.
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
22
Dodaj więcej wody, jeśli nie ma wystarczająco dużo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
23
Umieść płyn jagodowy w nowym rondlu na średnim ogniu i ponownie gotuj na wolnym ogniu. Gdy się uspokoi, zacznij dodawać cukier w krokach 1/2 szklanki. Dać mu mieszać do włączenia i doprowadzić go z powrotem na wolnym ogniu przed dodaniem następnego 1/2 szklanki cukru. Po dodaniu ostatniego 1/2 filiżanki, doprowadzić ciecz do 216 do 218 stopni F na termometrze cukierków. Ciągle mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Rożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
24
Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed użyciem. Jeśli nie używasz od razu, przechowywać w lodówce przez okres do 1 tygodnia.