Pesto Szpinakowe Fusilli

Pesto Szpinakowe Fusilli
Fusilli ze szpinakiem Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 583 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz koszerną sól, skórkę z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Fusilli Z Pesto Szpinakowo-Orzechowym, Fusilli z pesto z grochu i wędzoną mozzarellą, oraz Fusilli ze szparagami-miętowe Pesto.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać makaron i gotować zgodnie ze wskazówkami pakietu lub aż al dente. Tymczasem, zrobić pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
Połowę szpinaku i wszystkie orzeszki piniowe i czosnek umieścić w robocie kuchennym wyposażonym w mocowanie ostrza. Pulse, skrobanie po bokach miski gumową szpatułką w razie potrzeby, aż grubo posiekane, około 10 (1-sekundowy) impulsów. Zeskrobać boki miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać pozostały szpinak i pulsować, aż grubo posiekane, około 20 (1-sekund) impulsów, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj odmierzony parmezan, skórkę z cytryny i sok, odmierzoną sól i odmierzony pieprz i proces aż do połączenia, o 30 sekund. Zeskrobać boki miski.Przy włączonym silniku powoli wlewaj olej i przetwarzaj, aż utworzy się gładka pasta, około 30 sekund; odstaw pesto na bok w robocie kuchennym.Gdy makaron jest gotowy, należy zarezerwować 1/2 szklanki wody do gotowania, następnie odcedzić makaron i zwrócić go do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Umieść garnek na małym ogniu, dodaj pesto i 1/4 szklanki zarezerwowanej wody do gotowania i wymieszaj, aby połączyć. Gotować, od czasu do czasu mieszając, aż makaron będzie dobrze pokryty, dodając więcej wody z makaronu, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Do smaku, doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby i podawać z parmezanem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia74
Magazyn