Pesto rzymskie z sezamem, Asiago i suszonymi pomidorami
Pesto rzymskie z sezamem, Asiago i suszonymi pomidorami to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przyprawa. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sera Asiago, sałata rzymska, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Toast nasiona sezamu na suchej patelni, aż lekko rumiane; ostudzić. Pulsuj w robocie kuchennym do drobno zmielonego.
Dodać rzymską i 1/4 łyżeczki soli i pulsować, aż drobno posiekane.
Dodaj asiago i pulse połączyć.
Powoli wlać oliwę z oliwek, pulsując, aby włączyć.
Przenieść pesto do miski i wymieszać z suszonymi pomidorami. Będziesz miał około 1 szklanki pesto; użyj około 1/2 szklanki na 1 funt makaronu.