Pesto Primavera

Pesto Primavera
Need a przyprawa wegańska? Pesto Primavera może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 372 kalorie, 12g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz marchewkę, pomidory, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Pesto Pasta Primavera, Pesto Penne Primavera, oraz Pasta Pesto Primavera.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku; dodać marchewkę, pomidory i linguine, i gotować 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj squasha i paprykę; gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
3
Dobrze odcedzić i wymieszać w 1/3 szklanki Pesto Ruth.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Posypać orzeszkami pinii i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia81
Magazyn