Suszone na słońcu Pesto pomidorowe to bezglutenowe i pierwotne przepis z 10 porcjami. Ta przyprawa ma 183 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki piniowe, Bazyl, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, oraz Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami.
Instrukcje
1
Umieść suszone pomidory w misce i przykryj ciepłą wodą na 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W robocie kuchennym lub blenderze połączyć suszone na słońcu pomidory, bazylia, pietruszka, czosnek, orzeszki piniowe i cebulę; proces do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory
Orzeszki Sosnowe
Pietruszka-nać
Czosnek
Bazylia
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać ocet, pastę pomidorową, pokruszone pomidory i czerwone Wino i przetworzyć. Wymieszać z oliwą z oliwek i parmezanem. Doprawić solą do smaku.