Pesto i pieczone-kanapka z warzywami
Pesto i pieczony - warzywny Bochenek kanapek wymaga ok. 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli masz serek, papryka, kurczak, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pesto i pieczone-kanapka z warzywami, Grillowana kanapka warzywna z sosem jogurtowym Pesto i czosnkiem, oraz Kanapka z kurczakiem, pieczonym pieprzem i Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 450ºF. Spray jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, z natryskiem do gotowania. Wrzucić paprykę i grzyby z olejem na patelni.
Piec odkryte 15 do 20 minut lub do crisp-tender. Przechowywać w lodówce 15 minut do schłodzenia.
Grubo posiekać pieczone warzywa.
Wymieszać posiekane warzywa, natkę pietruszki i 2 łyżki majonezu; odstawić.
Wymieszać kurczaka, 1/2 szklanki majonezu i pesto.
Pokrój chleb poziomo na 4 warstwy.
Umieść dolną warstwę na płycie lub tacy.
Rozłóż połową nadzienia pesto. Wierzch warstwą chleba. Łyżka nadzienia warzywnego na warstwie chleba. Wierzch warstwą chleba.
Rozprowadzić z pozostałym nadzieniem pesto. Wierzch pozostałą warstwą chleba.
Rozłóż serek Na Zewnątrz bochenka kanapek. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Udekoruj Bochenek świeżymi ziołami.
Pokroić na 8 plastrów; każdy plasterek pokroić na pół. Przechowywać w lodówce.