Pescabrat

Pescabrat
Pescabrat to danie główne bez nabiału i peskatariańskie . Za 3,53 USD za porcję przepis ten pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 29 g białka , 21 g tłuszczu i łącznie 401 kalorii . Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup przegrzebki, białka jaj, olej i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny i 55 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 60% danie to jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200°C.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Piecz łososia na blasze do pieczenia, aż będzie gotowy, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Pozostawić do ostygnięcia, a następnie rozdrobnić widelcem.
4
Wymieszaj przegrzebki, estragon, musztardę, sól i białka jaj w malakserze, aż do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Wymieszaj masę z przegrzebków z schłodzonym łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
6
Podziel mieszankę rybną na 6 równych porcji, około 1/3 szklanki każda. Rozwiń kawałek folii spożywczej o długości 10 do 12 cali i umieść 1 porcję mieszanki na środku. Użyj folii spożywczej, aby zrobić osłonkę, składając ją na siebie i zwijając mieszankę w kształt kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Skręć końce, aż opakowanie będzie szczelne, a następnie zawiąż węzły lub użyj małych opasek zaciskowych, aby zabezpieczyć oba końce. Powtórz z pozostałą mieszanką.
8
Doprowadź 4 cale wody do wrzenia w dużym garnku. Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Ostrożnie wrzuć pescabraty do wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
10
Doprowadź wodę do wrzenia, a następnie gotuj przez 10 minut. Ostrożnie wyjmij kiełbaski i pozwól im całkowicie ostygnąć przed rozpakowaniem. Lubię włożyć je do zamrażarki na 30 do 40 minut przed grillowaniem, ale dopóki są chłodne, możesz je grillować. W tym momencie kiełbaski nadają się do jedzenia, ale grill doda im trochę pikantnego smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Posmaruj ruszty grilla olejem. Grilluj kiełbaski, aż będą miały ślady grilla i będą ciepłe, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
Podawać na bułkach ziemniaczanych z octem słodowym, musztardą lub majonezem. Nie ketchupem. To jedyna zasada.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SłodowyOcet Słodowy
Rolada ZiemniaczanaRolada Ziemniaczana
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn