Pescabrat
Pescabrat to danie główne bez nabiału i peskatariańskie . Za 3,53 USD za porcję przepis ten pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 29 g białka , 21 g tłuszczu i łącznie 401 kalorii . Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup przegrzebki, białka jaj, olej i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny i 55 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 60% danie to jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200°C.
Piecz łososia na blasze do pieczenia, aż będzie gotowy, około 10 minut.
Pozostawić do ostygnięcia, a następnie rozdrobnić widelcem.
Wymieszaj przegrzebki, estragon, musztardę, sól i białka jaj w malakserze, aż do uzyskania gładkiej masy.
Wymieszaj masę z przegrzebków z schłodzonym łososiem.
Podziel mieszankę rybną na 6 równych porcji, około 1/3 szklanki każda. Rozwiń kawałek folii spożywczej o długości 10 do 12 cali i umieść 1 porcję mieszanki na środku. Użyj folii spożywczej, aby zrobić osłonkę, składając ją na siebie i zwijając mieszankę w kształt kiełbasy.
Skręć końce, aż opakowanie będzie szczelne, a następnie zawiąż węzły lub użyj małych opasek zaciskowych, aby zabezpieczyć oba końce. Powtórz z pozostałą mieszanką.
Doprowadź 4 cale wody do wrzenia w dużym garnku. Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Ostrożnie wrzuć pescabraty do wrzącej wody.
Doprowadź wodę do wrzenia, a następnie gotuj przez 10 minut. Ostrożnie wyjmij kiełbaski i pozwól im całkowicie ostygnąć przed rozpakowaniem. Lubię włożyć je do zamrażarki na 30 do 40 minut przed grillowaniem, ale dopóki są chłodne, możesz je grillować. W tym momencie kiełbaski nadają się do jedzenia, ale grill doda im trochę pikantnego smaku.
Posmaruj ruszty grilla olejem. Grilluj kiełbaski, aż będą miały ślady grilla i będą ciepłe, 5 do 6 minut.
Podawać na bułkach ziemniaczanych z octem słodowym, musztardą lub majonezem. Nie ketchupem. To jedyna zasada.