Perfect Cake - Mix Cupcakes

Perfect Cake - Mix Cupcakes
Przepis Perfect cake-Mix Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 25 minut. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 15 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Mieszanka maślanki, olej canolan, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Perfect Cake Mix Cupcakes, Ciasto Mix Cytrynowy Tort Streusel, oraz Domowe Białe Ciasto Mix dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz wszystkie składniki. Beat na niskiej prędkości do zwilżenia; zwiększyć prędkość do wysokiej i pokonać 2 minuty dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Łyżka połowę ciasta do dużej plastikowej torebce zamykanej; wyciąć 1/4-in. dziura w rogu torby. Napełnij papierowe kubki muffinowe dwie trzecie pełne. Powtórz z pozostałym ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Mróz i udekoruj zgodnie z życzeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn