Pepper Gazpacho

Pepper Gazpacho
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i cała zupa 30? Pepper Gazpacho może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, liście pietruszki, dodatki: ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gutsy Red Pepper Gazpacho, Gutsy Red Pepper Gazpacho, oraz Pieczony Pomidor I Czerwona Papryka Gazpacho.

Instrukcje

1
Połowę soku warzywnego i kolejne 7 składników przerabiamy w blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WarzywnySok Warzywny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przełożyć do dużej miski. Wymieszać z pozostałym sokiem warzywnym i oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WarzywnySok Warzywny
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Podawać natychmiast z dodatkami lub przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia16
Magazyn