Penne z sosem wódki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 638 kalorii, 19g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka garści liści bazylii, pomidorów w puszkach, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Penne Z Sosem Wódki, Penne Z Sosem Wódki, oraz Penne z sosem wódki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj penne i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania, a następnie odsączyć makaron. Opróżnij pomidory do miski i zmiażdż rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Penne
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Tymczasem, roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zmięknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
5
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować, mieszając, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Zdjąć z ognia i wymieszać z wódką, pomidorami i solą do smaku. Powrót patelni na średnim ogniu i dusić, często mieszając, aż alkohol gotuje off, o 7 protokół. Wymieszać z grubą śmietaną i gotować, aż sos lekko zgęstnieje, o 3 protokół. Wymieszać z parmezanem i bazylią.