Penne z groszkiem i pancettą
Penne z groszkiem i pancettą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 442 kalorie, 21g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mleka, mąki, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Penne Z Dynią I Pancettą, Penne Z Acorn Squash I Pancetta, oraz Penne z karczochami, pancettą i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić. Przykryć i ogrzać.
Gotować pancetta na średnim ogniu w dużej patelni, aż chrupiące. Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść pancetta do ręczników papierowych do drenażu, zastrzegając 1 łyżka kapieli w patelni.
Dodaj cebulę i czosnek do kapieli na patelni; gotować i mieszać przez 4 do 5 protokół lub do miękkości.
W małej misce ubić mleko i mąkę.
Dodaj mieszaninę mleka do patelni. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje i bąbelkami. Gotować i mieszać przez 2 Więcej minut.
Do ugotowanego makaronu dodać groszek z puszki i pancettę; delikatnie wrzucić do płaszcza.
Aby służyć, posypać makaron z serem i pieprzem. W razie potrzeby, top z szałwią.