Penne z cukinią i ricottą

Penne z cukinią i ricottą
Penne z cukinią i ricottą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, parmezan, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Penne z grillowaną cukinią, ricottą Salata i miętą, Smażone kwiaty cukinii z Buffalo Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, oraz 7 wspaniałych makaronów z cukinii Plus cukinia i kiełbasa z kurczaka makaron Penne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron i czosnek ugotować we wrzącej wodzie 7 minut; dodać cukinię i gotować 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
CzosnekCzosnek
MakaronyMakarony
WodaWoda
2
Dobrze odcedzić; wyrzucić ząbki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
3
Umieścić mieszaninę makaronu w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać 2 łyżki parmezanu, olej, majeranek, sól, i pieprz; wrzucić dobrze do herbu. Wrzucić ricottę przez łyżki stołowe do mieszanki makaronu; dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
ParmezanParmezan
Ser RicottaSer Ricotta
PieprzPieprz
MakaronyMakarony
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Każdą porcję posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn