Słodkie I Pikantne Krewetki

Słodkie I Pikantne Krewetki
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Słodkie i pikantne krewetki może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jeśli masz melasę, melasę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Słodkie i pikantne krewetki, Słodkie I Pikantne Krewetki, oraz Słodkie I Pikantne Krewetki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem krewetek, w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski i mieszać aż w pełni włączone. Przykryć i podgrzać przez 40-60 sekund. Dobrze wymieszaj, posmakuj i dostosuj przyprawę do smaku. Podziel sos na 2 małe miseczki-jedną do grillowania, a drugą do zanurzania. Przykryć drugą miskę i odstawić. Sos ten może wymagać podgrzania przed podaniem. Nawlecz krewetki na szaszłyki, posmaruj sosem, a następnie grilluj na średnim ogniu. Zachować fastrygowanie krewetki z sosem aż gotowane. W zależności od wielkości krewetek, gotować 2-3 minut na stronie. Uważaj na flary z miodu i melasy na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Podawać jako przystawkę z drugą miską sosu do zanurzenia. Lub podawać na białym ryżu na przystawkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn