Penne z brązowym masłem, rukolą i orzeszkami pinii

Penne z brązowym masłem, rukolą i orzeszkami pinii
Penne z brązowym masłem, rukolą i orzeszkami pinii może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 578 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.03 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, masło, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 19 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gnocchi z brązowego masła ze szpinakiem i orzeszkami piniowymi, Gnocchi z brązowego masła ze szpinakiem i orzeszkami piniowymi, oraz Orecchiette z brązowym masłem, brokułami, orzeszkami pinii i bazylią.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do dressingu: w małej misce ubij razem oliwę z oliwek, sok z cytryny, skórkę z cytryny, sól i pieprz, aż będzie gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Do makaronu: doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal firmy do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
5
Odcedzić i rezerwy około 1 szklanka wody makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
W patelni wysokiej jednostronnej, ubić masło na średnim ogniu, aż się stopi. Dusić do spienienia. Nadal gotować, aż masło ma orzechowy aromat i zmieni kolor karmelu, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor KarmelowyKolor Karmelowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać makaron, dressing, rukola, pomidory, parmezan, orzeszki piniowe, i kapary. Wrzucić do powlekania, dodając zarezerwowaną wodę makaronu, 1 łyżkę na raz, aby poluzować sos, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
ParmezanParmezan
PomidorPomidor
RukolaRukola
KaparyKapary
MakaronyMakarony
SOSSOS
9
Przełożyć do dużej miski i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W19 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn