Peklowana wołowina w woreczku z sosem miodowo-musztardowym

Peklowana wołowina w woreczku z sosem miodowo-musztardowym
Peklowana wołowina w woreczku z sosem miodowo-musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 273 kalorii, 18g białka, oraz 18g tłuszczu. Za 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką marmurowe żyto, sól, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, który jest solidny. Podobne przepisy obejmują Pieczony Miód Musztarda Peklowana Wołowina, Pieczony Miód-Musztarda Peklowana Wołowina, oraz Pieczony Miód Musztarda Peklowana Wołowina.

Instrukcje

1
Aby ugotować en papillote (w piekarniku, zamknięty w torbie piekarnika lub folii), Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Umieść mąkę w torbie piekarnika i wstrząśnij, aby pokryć wnętrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Dodaj popękany pieprz i mostek do torebki i wstrząśnij, aby pokryć powierzchnię mięsa pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Umieść zapakowany mostek w brytfannie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Dodaj musztardę miodową, chrzan i 1/2 szklanki wody i torebkę uszczelniającą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
6
Piec około 45 minut na Funt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
7
W odcinku ugotowaliśmy to danie sous vide, po francusku "pod próżnią", które dotyczy gotowania żywności pakowanej próżniowo w bardzo niskiej temperaturze około 140 stopni F, zwykle w płynie. Ze względu na obawy dotyczące bezpieczeństwa żywności do prawdziwego gotowania sous vide wymagany jest specjalny sprzęt. Jeśli zdarzy ci się posiadać jedno z urządzeń, które próżniowo uszczelnia żywność w plastikowych torebkach, które są bezpieczne do gotowania, możesz użyć ich metody "gotowania w torbie", która jest podobna do sous vide. Należy jednak postępować zgodnie z instrukcjami producenta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
8
Alternatywnie możesz użyć metody gotowania "faux sous vide" (wykonanej podobnie jak sous vide, tylko bez próżni). Aby to zrobić, zawiń składniki w plastik i zanurz je w bulionie dworskim - określenie "płynu do kłusownictwa" składającego się z bulionu warzywnego - i gotuj na wolnym ogniu na kuchence w niskiej temperaturze (niezbędnej do uniknięcia stopienia plastiku) przez około 2 godziny. ("Dusić" w klasycznym gotowaniu jest tuż poniżej wrzenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1
Połącz mleko, cebulę, liść laurowy, goździki i gałkę muszkatołową w grubym, niekorozyjnym rondlu na średnim ogniu. Na osobnej patelni Utwórz zasmażkę, gotując masło i mąkę przez kilka minut, ciągle mieszając, bez brązowienia, aż wydziela orzechowy aromat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Zdjąć z ognia. Gdy mleko będzie dość gorące, wlej niewielką jego ilość do schłodzonej zasmażki, mieszając, aż mleko zostanie dokładnie wymieszane. Włóż to z powrotem do pozostałego mleka i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
3
Zdjąć z ognia i doprawić do smaku solą i białym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Ubij musztardę miodową i przykryj kawałkiem folii, aby zapobiec tworzeniu się skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Odstaw peklowaną wołowinę na 10 minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
6
Podawaj plastry na żyto z otwartą twarzą z sosem miodowo-musztardowym z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
żytożyto
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn