Peklowana wołowina (w stylu Abalos)
Need a bezglutenowy, bezmleczny i cały posiłek 30 rano? Peklowana wołowina (w stylu Abalos) może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 15g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz peklowaną wołowinę, pomidor, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek, i gotować, aż pachną. Wymieszać pomidory i ziemniaki i gotować przez 7 do 10 minut, aż ziemniaki zmiękną.
Dodać peklowaną wołowinę i płatki na kawałki. Gotować przez kolejne 10 minut, często mieszając. Doprawić solą i pieprzem i podawać.