Peklowana Wołowina

Peklowana Wołowina
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać peklowaną wołowinę Hash spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Ten przepis z Simply Recipes ma fanów 2014. Udaj się do sklepu i odbierz peklowaną wołowinę, pietruszkę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Peklowana Wołowina, PEKLOWANA WOŁOWINA, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozgrzać na dużej patelni (najlepiej żeliwnej) na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać cebulę i gotować kilka minut, aż półprzezroczyste. 2
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Wymieszać posiekaną peklowaną wołowinę i ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
4
Rozłóż równomiernie na patelni. Zwiększyć ciepło do wysokiej lub średniej wysokości i przycisnąć mieszaninę metalową szpatułką.3 nie mieszaj ziemniaków i peklowanej wołowiny, ale pozwól im brązowym. Jeśli usłyszysz jak skwierczą, to będzie dobrze. Użyj metalowej szpatułki, aby zajrzeć pod spód i sprawdzić, czy są brązowieje. Jeśli ładnie rumiane, użyj szpatułki, aby przewrócić sekcje na patelni, aby były brązowe po drugiej stronie. Ponownie nacisnąć szpatułką. Jeśli jest za dużo klejenia, możesz dodać trochę więcej masła do patelni. Nadal gotować w ten sposób, aż ziemniaki i peklowana wołowina są ładnie rumiane.4
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Zdjąć z ognia, wymieszać posiekaną natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
6
Dodaj dużo świeżo zmielonego czarnego pieprzu i dodaj sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Podawać ze smażonymi lub gotowanymi jajkami na śniadanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn