Pekan Curry Z Cukrem
Jeśli 3,28 zł za porcję spada w budżecie, cukrowy Curry Pekan może być wielki bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 811 kalorii, 10g białka, oraz 72 g tłuszczu każdy. Jeśli masz curry, sól, połówki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Orzeszki Pekan Z Cukrem, Orzeszki Pekan Z Cukrem, oraz Orzeszki Pekan Z Cukrem.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 250 F. ułożyć pekan na blasze i tosty, mieszając od czasu do czasu, aż pachnące, o 10 protokół. W międzyczasie, w dużej misce, ubić białko jaja i 1 łyżeczkę wody, aż się spieni. Wymieszać pekany i posypać cukrem, curry i solą.
Dobrze wymieszać. Lekko pokryć arkusz ciastek warzywnym sprayem do gotowania.
Rozłóż orzechy pekan w jednej warstwie na arkuszu.
Piec 1 godzinę lub aż pekan są suche, mieszając raz lub dwa razy.
Przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku do 1 miesiąca lub w zamrażarce do 4 miesięcy. Crisp zamrożone pecans na arkuszu cookie w piekarniku 250 F przez 5 minut.