Peep Cake

Peep Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta Peep. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, cukier szlifierski, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bo Peep Pie, Mikrofalówka Peep S ' mores, oraz Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło i mąka 9-na-13-calowy patelnia ciasto plus 1-quart i 2 1/2-quart żaroodporne miski. Zrobić obie mieszanki ciasta; podzielić ciasto między patelni i miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Piec w 350 stopni F, aż wykałaczka wyjdzie czysty, o 35 minut na patelni i małej misce, i 50 minut na dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Niech ciasto ostygnie 15 minut w patelni i miski, a następnie unmold na stojakach do całkowitego ostygnięcia. Trim płaskie boki ciasta miski z ząbkowanym nożem, aby poziom. Używając noża szefa kuchni, odetnij 4 rogi prostokątnego ciasta, jak pokazano na rysunku; odłóż 3 Trójkąty ciasta na ogon i dziób.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieść płaski tort na desce do ciasta lub talerzu; użyj wykałaczek, aby przymocować 2 Trójkąty do ciasta na krótkim końcu ogona. Umieść dużą miskę na płaskim cieście, jak pokazano, a następnie top z małym ciastem miski; włóż szaszłyk przez ciasta, aby zabezpieczyć. Trim kolejny Trójkąt ciasto, aby dziób; dołączyć do małej miski ciasto z wykałaczkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1
W rondlu podgrzać cukier ze śmietaną z kamienia nazębnego, solą i 2/3 szklanki wody, mieszając, aż się rozpuści. Białka ubić mikserem do uzyskania piany. Powoli ubijaj w gorącej mieszance cukru, a następnie zwiększaj prędkość miksera i ubijaj, aż utworzą się sztywne szczyty, około 7 minut. Ubić ekstrakty waniliowe i migdałowe oraz barwniki spożywcze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
( 23)( 23)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przykryj ciasto grubą warstwą żółtego lukru, używając lukru, aby wyrzeźbić zaokrąglony kształt pisklęcia. Z krawędzią przesuniętej szpatułki użyj lukru, aby wydłużyć dziób i ogon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
3
Ciasto zalać żółtym cukrem szlifierskim. Przechowywać w lodówce, odkryte, 15 minut. Naciśnij krążki czekolady do lukier dla oczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SzlifierskiCukier Szlifierski
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
4
Usuń szaszłyk i wykałaczki, jak pokroić ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Zdjęcia Kat Teutsch
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn