Pecan Tea Cakes
Pecan tea Cakes może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 9. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 709 kalorii, 11g białka, oraz 35 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mąki samozbierającej się, syropu trzcinowego, soku z cytryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Karmelowe Ciasta Orzechowe, Ciasta Budyniowe Czekoladowo-Orzechowe, oraz Toffi-Ciasta Orzechowo-Orzechowe Pecan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło i cukier ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodać syrop trzcinowy i 2 kolejne składniki, ubijając aż do wymieszania.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Stopniowo dodawać mąkę, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu; wymieszać pekany. Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki 2 cale od siebie na pergaminie wyłożone papierem blachy do pieczenia, za pomocą małej miarki cookie (o 1 1/4 cali).
Piec w temperaturze 350 przez 8 do 10 minut lub tylko do momentu, aż krawędzie zaczną się złotobrązowe. Schłodzić na blachach do pieczenia na stojakach z drutu 1 minutę; przenieść do stojaków Z Drutu. Całkowicie schłodzić (około 15 minut). Przechowywać w szczelnych pojemnikach 1 tydzień.