Peanut Butter Swirl Brownie Pie
Przepis Peanut Butter Swirl Brownie Pie jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 847 kalorii, 13g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, chrupiące masło orzechowe, komercyjną polewę z krówek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Bez Mąki Brownie Peanut Butter Swirl Cookies, Brownie Batter Peanut Butter Swirl Oatmeal, oraz Chocolate Peanut Butter Swirl Fudge Brownie Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dopasuj piecrust do 9" pieplate zgodnie ze wskazówkami opakowania. Wchodzisz krawędzie pod, i flet.
Połączyć brownie mix packet, 3 łyżki wody, olej, i 1 jajko; mieszać aż dobrze wymieszane. Odstawić.
Połącz serek śmietankowy nadzienie mix packet, 2 łyżki wody i 1 jajko, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać w 1/4 szklanki masła orzechowego.
Łyżka połowę mieszanki brownie do piecrust; top z małych kopców z nadzieniem twarogu. Łyżka pozostałej mieszaniny brownie nad nadzieniem.
Przeciąć mieszaninę na patelni nożem, aby utworzyć wiry.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Połącz gorącą polewę krówką i pozostałe 2 łyżki masła orzechowego w rondlu. Gotować na małym ogniu, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Podawać ciasto z lodami i gorącym sosem krówkowym.
Uwaga: do brownie mix użyliśmy Pillsbury.