Peanut Butter Moon Pie: Ciasto Czekoladowe, Ciasto Graham Cracker, Nadzienie Z Masłem Orzechowym, Polewa Z Pianki

Peanut Butter Moon Pie: Ciasto czekoladowe, Graham Cracker Crust, Peanut Butter Cream Cheese Filling, Marshmallow lukier jest Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Ta skorupa ma 395 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z wanilii, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Masło orzechowe-serniki z brązowym cukrem-ciasto Graham Cracker, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Ciasto czekoladowo-orzechowe z serkiem śmietankowym i polewą maślaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla skorupy: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia muffin patelnie z 36 Muffin wkładki.
Połączyć okruchy krakersów graham, cukier granulowany i masło w misce.
Wymieszać z rękami, aż dobrze połączone. Wciśnij 2 łyżki mieszanki do wkładek do babeczek i piecz przez 7 minut.
Na ciasto czekoladowe: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. w misce miksera elektrycznego z mocowaniem trzepaczką, ubijaj mąkę, kakao w proszku, cukier granulowany, soda oczyszczona, proszek do pieczenia i sól, aż dobrze się połączą.
Dodać jajka, po kolei, skrobanie miski w razie potrzeby.
Dodać maślankę, olej roślinny, wanilię i kawę i mieszać przez około minutę, aż dobrze połączone. Wypełnij 36 Patelnie muffin z pre-pieczone graham cracker crust trzy czwarte pełne z ciasta i piec, aż wykałaczka włożona wychodzi czysty, o 20 protokół.
Do nadzienia z masłem orzechowym: ubijaj Serek i masło w mikserze elektrycznym z uchwytem łopatkowym, aż do pełnego włączenia. Z mikserem na niskim poziomie, stopniowo dodawać cukier puder aż do połączenia.
Dodać wanilię i wymieszać do połączenia. Na koniec dodać masło orzechowe i wymieszać aż do pełnego włączenia.
W przypadku lukier marshmallow: w małym rondlu, połączyć cukier granulowany, 5 uncji wody i śmietany tarter i gotować, aż cukier rozpuszcza się, mieszając od czasu do czasu.
W misce miksera elektrycznego z mocowaniem trzepaczki ubić białka i wanilię, aż uformują się jędrne szczyty. Mikserem na wysokiej wysokości, powoli wlać gorącą mieszaninę cukru do białek i mieszać przez około 3 minuty.
Aby złożyć: użyj noża, aby wyciąć dziurę w środku babeczek. Napełnij nadzieniem z masłem orzechowym z serem śmietankowym łyżką i zamroź polewą z prawoślazu.