Peanut Butter Delight Cake
Ciasto Peanut Butter Delight wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 34 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, woda, prażone orzeszki ziemne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Afternoon Delight Peanut Butter Pie, Peanut Butter Striped Delight, oraz Peanut Butter-Striped Delight.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F. Coat 10-calowy (12-cup) bundt patelni lekko bez trzymać gotowania sprayu.
W misce miksera elektrycznego pokonać skrócenie, masło orzechowe, cukier i brązowy cukier na małej prędkości, aż kremowy.
Dodaj wanilię i jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Dodaj do mieszanki masła orzechowego na przemian z maślanką, ubijając po każdym dodaniu, aż dobrze się wymieszają. Łyżka 2 szklanki ciasta do średniej miski. Wymieszać 3/4 szklanki syropu czekoladowego. Łyżka zwykłego ciasta do patelni. Łyżka ciasta czekoladowego na zwykłym cieście. Nie mieszać.
Piec 70 do 80 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ciasto wzrośnie, a następnie spadnie podczas pieczenia.
Umieścić ciasto, karbowany stronie do góry,na talerzu. Całkowicie fajne.
W małej misce wymieszać cukier puder, 1/4 szklanki syropu czekoladowego i wanilii.
Dodawać wodę, kilka kropli na raz, aż glazura będzie pożądanej konsystencji. Łyżka na wierzchu ciasta.