Peanut Butter Cup Cupcakes

Peanut Butter Cup Cupcakes może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 256 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko nielicznym bardzo spodobał się ten deser. Mieszanka kubków z masłem orzechowym, masła orzechowego, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peanut Butter & Jelly Cupcakes [babeczki waniliowe z nadzieniem Galaretkowym i lukrem z masła orzechowego], Masło orzechowe babeczki bananowe z bitą czekoladą masło orzechowe Ganache, oraz Babeczki z masłem orzechowym i galaretką z lukrem z masła orzechowego podobnych receptur.
Instrukcje
W misce śmietanę, masło orzechowe i brązowy cukier. Ubić w jajkach i wanilii.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do śmietany mieszaniny na przemian z mlekiem.
Napełnij papierowe kubki muffin 1/4 szklanki ciasta. Naciśnij filiżankę masła orzechowego na środku każdego, aż górna krawędź będzie równa z ciastem.
Piec w temperaturze 350° przez 22-24 minuty lub aż wykałaczka włożona pod kątem w kierunku środka babeczek wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.