Peanut Butter Cornflake Crunch Bars
Peanut Butter Cornflake Crunch Bars jest wegańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz syrop kukurydziany, płatki zbożowe, masło orzechowe gładkie, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Spróbuj Chewy Chocolate Drenched Peanut Butter Cornflake Crunch Fudge Brownies, No-Bake Peanut Butter Cornflake Bars, oraz Batony Crunch Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj syrop i cukier, aż mieszanina się zagotuje. Stale mieszać; nie rozgotować.
Wyjąć z ognia, dodać masło orzechowe i mieszać, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę na płatki kukurydziane w dużej misce.
Wymieszać, aż płatki zostaną dokładnie pokryte.
Rozłóż w masle 9 x 13 calowy patelni i naciśnij lekko z masłem ręce. Gdy ostygnie, pokroić w kwadraty.