Peanut Butter Cornflake Crunch Bars

Peanut Butter Cornflake Crunch Bars
Peanut Butter Cornflake Crunch Bars jest wegańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz syrop kukurydziany, płatki zbożowe, masło orzechowe gładkie, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Spróbuj Chewy Chocolate Drenched Peanut Butter Cornflake Crunch Fudge Brownies, No-Bake Peanut Butter Cornflake Bars, oraz Batony Crunch Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj syrop i cukier, aż mieszanina się zagotuje. Stale mieszać; nie rozgotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SyropSyrop
2
Wyjąć z ognia, dodać masło orzechowe i mieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
3
Wlać mieszaninę na płatki kukurydziane w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wymieszać, aż płatki zostaną dokładnie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
5
Rozłóż w masle 9 x 13 calowy patelni i naciśnij lekko z masłem ręce. Gdy ostygnie, pokroić w kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia7
Magazyn