Peachy Fruit Pizza

Peachy Fruit Pizza
Przepis Peachy Fruit Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 80 centów za porcję. Jeśli masz brzoskwinie, zmielony cynamon, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peachy Fruit Dip, Brzoskwiniowa Sałatka Owocowa, oraz Brzoskwiniowa Sałatka Owocowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). W dużej misce, wymieszać ciasto wymieszać, masło, brązowy cukier i cynamon z łyżką, aż crumbly; rezerwy 3/4 szklanki mieszaniny do polewy. Pozostałą kruchą mieszankę wcisnąć Na spodzie i na boku 12-calowej patelni do pizzy lub na spodzie tylko na patelni 13x9-calowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Ciasto MixCiasto Mix
CynamonCynamon
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W małej misce ubij śmietanę i jajko łyżką, aż do wymieszania. Ostrożnie rozprowadzić na skorupie. Wierzch z brzoskwiniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Posypać reserved crumbly mieszaniny i orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
4
Piec 12-calową patelnię do pizzy 34 do 38 minut, 13x9-calową patelnię 35 do 42 minut lub do momentu, gdy polewa będzie jasnobrązowa, a środek jest ustawiony. Fajne 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
W innej małej misce, wymieszać składniki glazury do konsystencji gęstego syropu, dodając dodatkowe mleko, 1 łyżeczkę na raz, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Mżawka glazury na ciepłej pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
7
Podawać na ciepło lub chłodno. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn