Peach Parfait Pie
Peach Parfait Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 415 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz vanillan lody, woda, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Peach Oatmeal Yogurt Parfait, oraz 400-Kaloryczne Śniadania Peach Parfait dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić brzoskwinie w misce; posypać cukrem.
Odcedzić, rezerwując sok w 1-filiżance miarki. Odstawić brzoskwinie.
Dodać wystarczającą ilość wody do soku, aby odmierzyć 1 szklankę; wlać do małego rondla. Doprowadzić do wrzenia.
Wymieszać żelatynę do rozpuszczenia; dodać zimną wodę. Stopniowo dodawać lody, 1/2 szklanki na raz, mieszając po każdym dodaniu, aż do wymieszania. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 60-75 minut lub do lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu (mieszanina może oddzielić).
Ponownie odcedzić brzoskwinie; wyrzucić sok. Złożyć mieszaninę żelatyny w brzoskwinie.
Przełożyć do skorupy ciasta. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 3 godziny lub do firmy. Tuż przed podaniem udekoruj bitą śmietaną.