Peach-and-Blueberry Parfaits
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 289 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.04 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka dekoracji: gałązki mięty, jagody, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Blueberry Peach Parfaits, Blueberry Peach Coconut Chia Pudding Parfaits for # SundaySupper, oraz Peach Parfaits.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki wymieszać w małym rondlu nonaluminum na średnim ogniu i gotować, stale mieszając, 15 minut lub aż lekko zgęstnieje. (
Mieszanina powinna lekko pokryć tylną część łyżki.)
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Wlać mieszaninę do małej miski do mieszania i umieścić plastikową folię bezpośrednio na powierzchni kremu, aby zapobiec tworzeniu się folii; schłodzić 2 godziny lub aż będzie gotowy do podania.
Owoce i ciasto układamy w 8 słoiczkach lub wysokich szklankach.
Skropić każdy z 1/4 szklanki sosu waniliowego.
Dekorować, w razie potrzeby.