PB & J Rice KRISPIES® Leczyâ"¢

PB & J Rice KRISPIES® Leczyâ
PB & J Rice KRISPIES® TREATSâ " ¢ jest bezmleczne przystawka. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 240 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać kremowe masło orzechowe, dżem truskawkowy, Pianki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krispies z ryżem kokosowym®"¢, Neapolitan RICE KRISPIES® Leczyâ"¢, oraz Snowflake RICE KRISPIES® Leczyâ"¢ dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mikrofalówka masło orzechowe w dużej misce mikrofalowej na wysokości 1 min. albo aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj pianki; wrzucić do herbu. Kuchenka mikrofalowa 1-1 / 2 min. lub do momentu całkowitego stopienia pianek i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po 45 sekundach.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
3
Dodać płatki; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
4
Naciśnij połowę mieszanki zbożowej na dnie 8-calowej kwadratowej patelni; rozłóż dżemem. Przykryć pozostałą mieszaniną zbóż, mocno naciskając na patelnię, aby ją zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Ostudzić całkowicie przed cięciem na kwadraty.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn