Pazury Miś Z Ciasta Francuskiego

Pazury Miś Z Ciasta Francuskiego
Pazury niedźwiedzia z ciasta francuskiego mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 351 kalorii, 7G białka, oraz 27g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy są Pazury Niedźwiedzia, Migdałowe Pazurki Misia, oraz Migdałowe Pazurki Misia.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić 1/3 szklanki superfine cukru i masła razem w misce z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać żółtka i dobrze ubić; ubić w wyciągu z migdałów. Wymieszać zmielone migdały i mąkę z masłem do uzyskania gęstej konsystencji pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Mączka MigdałowaMączka Migdałowa
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Ciasto francuskie pokroić na 8 równych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
5
Umieść 1 łyżkę mieszanki migdałów w dolnym środku każdego kawałka. Wierzch ciasta francuskiego złożyć na nadzienie i przycisnąć krawędzie razem, aby uszczelnić. Wykonaj trzy cięcia 1/2 cala równe długości od siebie na dolnej krawędzi, aby "pazur".
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
MigdałyMigdały
6
Przełóż pazury na blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Ubić jajko i wodę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Każdy pazur niedźwiedzia posmaruj mieszanką jaj i posyp pozostałymi 2 łyżkami cukru i pokrojonymi w plasterki migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
JajkoJajko
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż dmuchane i złoty brąz, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn