Pav Bhaji

Pav Bhaji
Pav Bhaji jest Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 503 kalorie, 11g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 55 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka kalafiora, czosnek, marchew, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Farali sukhi bhaji / Batata bhaji for fast, vrat, poori bhaji lub batata bhaji-maharashtrian poori bhaji, oraz vangi bhaji lub vangyachi bhaji, maharashtrian Vangi bhaji dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jules Taylor Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Tętniące życiem wino z cytryną i białymi brzoskwiniami z delikatną powłoką wanilii i mrowieniem białego pieprzu. Zapewnia przyjemny suchy kręgosłup, a jednocześnie jest warstwowy i kremowy z miękką kwasowością i orzechowymi niuansami. Jest jasny i świeży z wielkim bogactwem i fakturą z dzikiego fermentu i zapewnia szczególnie długie, harmonijne wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn