Paula smażona kanapka z masłem orzechowym i bananem
Smażona kanapka Paula z masłem orzechowym i bananem to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 776 kalorii, 18g białka, oraz 49g tłuszczu. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, zmielony cynamon, chrupiące masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapka z masłem orzechowym i bananem z sosem czekoladowo-orzechowym, Kanapka Z Masłem Orzechowym I Bananem, oraz Pan-Fried Peanut Butter Jelly Sandwich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni roztopić 3 łyżki masła. Upewnij się, że masło się nie pali. W małej misce wymieszać masło orzechowe, miód, i cynamon. Pokroić banany w 1/4 cala grubości plastry.
Rozprowadzić mieszaninę masła orzechowego na 4 kromkach chleba i przykryć plasterkami banana. Wierzch z pozostałymi 4 kromkami chleba.
Pozostałe masło rozłożyć po obu stronach kanapek. Grill kanapki na patelni, aż z każdej strony jest złoty kolor.
Do polewy, połączyć cukier i cynamon w płytkim talerzu. Kanapki z grilla posmarować mieszanką.
Pokroić po przekątnej i podawać na gorąco.