Paula ' s Perfect Pie Crust
Paula ' s Perfect Pie Crust może być tylko skorupa szukasz. Ten przepis służy 16. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli masz sól, mąkę, skracanie warzyw i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 168 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Paula ' s Best Beef Stroganoff-Paula Deen.
Instrukcje
W dużej misce przesiać mąkę, sól i cukier.
Dodaj skracanie i rozbij go rękami, gdy zaczniesz pokrywać wszystko mąką.
Dodać kostki zimnego masła i pracować na mąkę rękami lub nożem do ciast. Pracuj szybko, aby masło nie stało się zbyt miękkie, aż mieszanina będzie krucha, jak bardzo gruba mączka kukurydziana.
Dodawać wodę z lodem, trochę na raz, aż mieszanina połączy się tworząc ciasto. Doprowadzić ciasto razem w piłkę.
Gdy przychodzi razem przestać pracować to inaczej ciasto będzie over-pracował i trudne. Ciasto podzielić na pół i lekko spłaszczyć, tworząc kształt dysku. Owinąć każdy dysk w plastik i schłodzić w lodówce przez około 30 minut. Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj każdy dysk na 10-11-calowe koło, aby zrobić 9-calowe ciasto.