Patty Z Indyka Z Otwartą Twarzą
Patty z indyka z otwartą twarzą wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 2,92 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 41g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną pierś z indyka, ser szwajcarski, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Patty Z Indyka Z Otwartą Twarzą, Patty Z Indyka Z Otwartą Twarzą, oraz Otwarta Południowo-Zachodnia Turcja Topi Się.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię. Gotować 5 minut lub aż lekko rumiane; wymieszać od czasu do czasu.
Cebulę przełożyć do miski.
Połącz ser i 4 kolejne składniki (przez białko jaja). Podzielić mieszaninę indyka na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty. Przywrócić patelnię do średniego ciepła. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj paszteciki do patelni; gotować 4 protokół lub do brązowego. Obróć paszteciki; gotuj 1 minutę. Top każdy patty z 1 plaster sera; gotować 3 minut lub aż ser topi się i paszteciki są zrobione.
Miejsce kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia; broil 2 minut lub do tosty.
Rozprowadzić 1 łyżka musztardy na każdej kromce chleba; top każdej porcji z 1 patty. Mieszankę cebuli podzielić równomiernie między kanapki.