Patelnie z grilla z kaczką

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Pan-grillowane Paillards kaczki spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pierś z kaczki Mulard, sól, pomarańcze pępkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kwaśno-pomarańczowy Grillowany kurczak Paillards, Marynowane ziołami grillowane pasztety z kurczaka z sosem z patelni, oraz Grillowane pasztety z kurczaka z sałatką ziołową i smażoną rzodkiewką.
Instrukcje
Ściągnij skórę z kaczki i cienko pokroić skórę, następnie gotować skórę z wodą w 10-do 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz jest renderowany i skwarki są rumiane i chrupiące, o 15 protokół.
Odcedzić na sitku ustawionym nad miską i zachować wytopiony tłuszcz.
Rozłóż skwarki na ręcznikach papierowych, aby osuszyć.
Usuń delikatną od spodu każdej połowy piersi, jeśli jest przymocowana i zarezerwuj do innego użycia, a następnie wykończ srebrną membranę z każdej połowy piersi. Połówki każdej piersi pół poziomo, aby w sumie 4 cienkie kawałki. Delikatnie Funt każdy kawałek między 2 arkuszy folii do nawet 1/4-cala grubości z płaskim boku pounder mięsa lub z wałkiem do ciasta.
Rozgrzać patelnię grillową na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Gdy patelnia jest ogrzewanie, wymieszać sól, imbir, pieprz, curry, i cynamon w małej misce.
Każdą paillard z kaczki posypać 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw z każdej strony i lekko posmarować odrobiną wytopionego tłuszczu z kaczki. Grill kaczka, obracając się raz, 3 do 4 minut w sumie średnio rzadkie, a następnie przenieść do deski do krojenia i odstawić, luźno pokryte folią.
Podczas gdy pasztety stoją, lekko posmaruj plastry pomarańczy odrobiną wytopionego tłuszczu z kaczki, a następnie posyp pozostałą mieszanką przypraw. Grilluj plastry pomarańczy, odwracając raz, aż tylko się rozgrzeją i pojawią się ślady grilla, w sumie około 1 minuty, następnie przełożyć z kaczką na talerz.
Skwarki doprawiamy solą i pieprzem, posypujemy kaczką i pomarańczami.
* Dostępne w sekcji rzeźniczej wielu supermarketów i D ' Artagnan (800-327-8246).
Można zastąpić 2 całe piersi kaczki Long Island bez kości.
Usunąć skórę z piersi kaczki, ale nie połamać lub funta. Gotować piersi 2 minuty na stronie.