Patelnia z wołowiną i salsą
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Patelnia z wołowiną i salsą może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.69 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka mleka, ziarna kukurydzy, ser colby-monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Podobne przepisy to Patelnia Z Wołowiną Salsa, Patelnia z wołowiną i salsą, oraz Patelnia Z Wołowiną Salsa.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić. Wymieszaj salsę, fasolę, kukurydzę, sos pomidorowy i 1 łyżeczkę proszku chili.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu.
W średniej misce, mieszać Bisquick wymieszać, pozostałe 1 łyżeczka chili w proszku i mleka, aż miękkie formy ciasta. Ciasto upuść przez 6 łyżek na gotującą się mieszaninę wołowiny.
Przykryć; gotować około 20 minut lub aż pierogi będą lekkie i puszyste w środku.
Posypać serem. Przykryć; gotować około 2 minut lub aż ser się rozpuści.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.