Patelnia z makaronem wieprzowym
Przepis na patelnię z makaronem wieprzowym można przygotować w około 15 minut . Ten przepis daje 4 porcje po 384 kalorie , 35 g białka i 16 g tłuszczu każda. Za 2,02 USD za porcję przepis ten pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewielu osobom to danie główne naprawdę smakowało. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga pietruszki, marchewki, makaronu jajecznego i pieczonej wieprzowiny w sosie. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 77% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Soba Noodle & Five-Spice Pork Salad , Country Pork Skillet With Potatoes and Mushrooms i Asian Chicken Noodle Soup .
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż pieczarki i marchewkę na maśle przez 5 minut lub do momentu, aż pieczarki będą miękkie.
Pokrój pieczeń wieprzową na małe kawałki; dodaj wieprzowinę i sos do patelni. Wymieszaj z makaronem, pietruszką i pieprzem. Gotuj przez 5 minut lub do momentu podgrzania.