Pikantna Ryba Na Patelni
Pikantne ryby na patelni mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 6 i kosztuje 1,81 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 19g białka, oraz 9g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz Jalapeno, mieloną kurkumę, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Spróbuj Pikantna Patelnia Na Ryby I Warzywa, Patelnia ryby i warzywa, oraz Patelnia ryba ze szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 9 składników przetworzyć w robocie kuchennym, aż zostaną drobno posiekane.
Rozprowadzić 2 łyżeczki mieszanki przypraw równomiernie po obu stronach każdego fileta. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Gotować ryby, partiami, w gorącym oleju roślinnym w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 5 minut z każdej strony lub aż ryby płatki widelcem.
Podawać ze świeżą cytryną lub limonką, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Scarpetta Pinot Grigio. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.