Patelnia z kurczaka i warzyw
Kurczak na patelni i warzywa może być dobry przepis, aby rozszerzyć repertuar dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,13 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 24g białka, oraz 27 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz niskosolny bulion z kurczaka, wino, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia z kurczaka i warzyw, Patelnia z kurczaka i warzyw, oraz Patelnia Kurczak z warzywami parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka posypać ze wszystkich stron papryką, solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka i smażyć na brązowo, o 3 protokół na stronie.
Przełożyć kurczaka na talerz.
Dodać warzywa i wymieszać 2 minuty.
Warzywa posypać mąką i wymieszać. Stopniowo wymieszać bulion i wino; doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Powrót kurczaka i wszelkie soki na patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Przykryć i dusić, aż kurczak jest gotowane przez, o 30 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Posypać natką pietruszki.