Patelnia z jagnięciną i sałatą
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do skrzynki receptury, jagnięcina & sałata pan-fry może być przepis należy spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 71 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, kurczaka, sałaty baby gem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 2%, co jest improwizowalne. Fetan i miętowe hamburgery jagnięce (smażyć na patelni lub grillować), Pieczona jagnięcina ze skórką z kiełbasy jagnięcej i sosem ze świeżych winogron, oraz Zawijasy do sałaty wieprzowej są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Masło rozgrzać na patelni do skwierczenia, następnie dodać jagnięcinę. Doprawić solą, jeśli chcesz, i pieprzem, a następnie gotować przez 6-7 minut, aż zbrązowieje ze wszystkich stron. Rozsypać w groszku, wlać bulion, następnie doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i delikatnie gotować, aż groszek rozmrożony.
Dodaj sałatę do patelni i gotuj na wolnym ogniu przez kilka minut, aż dopiero zacznie więdnąć, ale wciąż żywa zieleń.
Podajemy nabrane prosto z patelni, z maślanymi młodymi ziemniakami.