Patelnia Z Chrupiącą Fasolą

Patelnia Z Chrupiącą Fasolą
Chrupiąca patelnia z fasolą może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, orzechy włoskie, liście bazylii, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Chrupiące Tortillan i wołowina patelnia, Chrupiąca Zapiekanka Z Zieloną Fasolą, oraz Chrupiąca Sałatka Z Zieloną Fasolką.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem sera i orzechów włoskich w 10-calowej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło.
3
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4
Przykryć i gotować na wolnym ogniu 3 do 5 minut lub tylko do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5
Posypać orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia64
Magazyn