Patelnia smażony łosoś na rukoli dziecięcej

Patelnia smażony łosoś na rukoli dziecięcej
Patelnia podsmażony łosoś na dziecko Arugulan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na $4.89 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól i pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pieczony łosoś na szpinaku dla niemowląt, Pieczony łosoś na szpinaku dla niemowląt, oraz Gotowany Łosoś I Rukola.

Instrukcje

1
Filety z łososia umieścić w płytkiej misce. Dobrze wymieszać z sokiem z cytryny, oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odstawić na 15 minut.
3
Gotować łososia, skórki w dół na patelni nonstick na średnim ogniu przez 2 do 3 protokół, potrząsając patelnię i ostrożnie podnosząc łososia łopatką, aby poluzować go z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
4
Zmniejszyć ciepło do średniego. Przykryć patelnię i gotować, aż łosoś jest gotowane przez, 3 do 4 protokół więcej. Skóra powinna być chrupiąca, a miąższ średnio Rzadki.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
W międzyczasie połącz rukolę, pomidory i cebulę w misce. Tuż przed podaniem doprawić solą i pieprzem oraz skropić oliwą i octem. Dobrze rzucaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
RukolaRukola
OcetOcet
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Parada
7
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn