Patelnia smażony makaron z serem z Roadhouse Zingerman

Patelnia smażony makaron z serem z Roadhouse Zingerman
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonego makaronu z serem Zingerman ' s Roadhouse. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 390 kalorii, 11g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liścia laurowego, masło, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 182 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Roadhouse Mac and Cheese, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Wegański makaron z serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Gotować makaron, aż będzie al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Odcedzić makaron, przepłukać pod zimną wodą i włożyć do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Masło rozgrzać w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodaj cebulę i liść laurowy i gotuj, często mieszając, przez 3 do 5 minut, lub aż cebula zmięknie. Wymieszać mąkę i gotować, ciągle mieszając, przez 1 minutę, lub aż mieszanina zmieni się lekko beżowy, jest bąbelkowy, i wydaje się, że wzrosła w objętości. Zwiększ ciepło do średniego i powoli ubijaj ciepłe mleko i śmietanę. Doprowadzić do wrzenia, ubijając często. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, wymieszaj musztardę i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Dodać ser do sosu przez 1/2 szklanki miarki, mieszając, aż ser topi się przed wykonaniem kolejnego dodatku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Polać makaron sosem i dobrze wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
8
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodać oliwę z oliwek, wirując do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
10
Dodać makaron i pozostawić do gotowania przez 3 protokół, lub aż do formy skorupy. Zeskrobać dno skorupy metalową łyżką i gotować przez kolejne 3 minuty. Nie mieszać często. Gotować, aż około 15 do 20 procent mieszaniny jest złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
11
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn