Patelnia Smażona Cały Pstrąg
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smażonego całego pstrąga. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, pstrąga, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Mąka kukurydziana-smażony pstrąg z grejpfrutem i smażoną szałwią, Pstrąg Smażony, oraz Pstrąg Smażony.
Instrukcje
Usunąć skrzela z ryb i wyrzucić. Ryby opłucz pod zimną wodą.
W dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
W płytkim naczyniu połączyć mąkę, mąkę kukurydzianą, sól i pieprz. Podnieś ciepło do góry. Ryby pogłębiać w mieszaninie mąki i smażyć na gorącym oleju przez około 4 do 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy mięso płatki widelcem.
Podawać udekorowane cytrynowymi klinami.