Patelnia Hamburger Stroganoff
Przepis patelnia Hamburger Stroganoff może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 10 minut. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 22g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,73 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 31 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać jeśli, czosnek, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jedna Patelnia Hamburger Wołowina Stroganoff, Hamburger patelnia obiad świeże spojrzenie na Hamburger Helper, oraz Hamburger Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać wołowinę, doprawić do smaku solą i pieprzem i gotować, łamanie na małe kawałki drewnianą łyżką, aż dobrze rumiane, o 5 protokół.
Przenieść mięso do miski, pozostawiając wszelkie kapanie; zmniejszyć ogień do średniej.
Do tej samej patelni, dodać grzyby, doprawić solą i gotować, aż złoty kolor, 8 do 10 protokół.
Dodać gotowane grzyby do miski z wołowiną.
Dodaj olej, cebula, marchew, czosnek, i papryka na patelni i nadal gotować, aż marchewki są miękkie i cebula jest lekko rumiane, o 10 protokół.
Wymieszać pastę pomidorową i gotować, aż pasta pomidorowa się upiecze i równomiernie pokryje warzywa, 2 do 3 minut.
Dodaj bulion, woda, i sos Worcestershire na patelni. Doprowadzić do duszenia i wymieszać z makaronem. Przykryć i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, aż makaron będzie po prostu al dente. Odsłonić, wymieszać z zarezerwowaną wołowiną i grzybami, aż do ogrzania.
Wyjąć z ognia i wymieszać z serem śmietanowym, kwaśną śmietaną, posiekaną natką pietruszki, posiekanym szczypiorkiem oraz solą i pieprzem, do smaku, aż ser topi się i sos będzie kremowy. Podzielić na 6 misek.