Patelnia Hamburger Stroganoff

Patelnia Hamburger Stroganoff
Przepis patelnia Hamburger Stroganoff może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 10 minut. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 22g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,73 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 31 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać jeśli, czosnek, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jedna Patelnia Hamburger Wołowina Stroganoff, Hamburger patelnia obiad świeże spojrzenie na Hamburger Helper, oraz Hamburger Stroganoff dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać wołowinę, doprawić do smaku solą i pieprzem i gotować, łamanie na małe kawałki drewnianą łyżką, aż dobrze rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
3
Przenieść mięso do miski, pozostawiając wszelkie kapanie; zmniejszyć ogień do średniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Do tej samej patelni, dodać grzyby, doprawić solą i gotować, aż złoty kolor, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać gotowane grzyby do miski z wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodaj olej, cebula, marchew, czosnek, i papryka na patelni i nadal gotować, aż marchewki są miękkie i cebula jest lekko rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wymieszać pastę pomidorową i gotować, aż pasta pomidorowa się upiecze i równomiernie pokryje warzywa, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8
Dodaj bulion, woda, i sos Worcestershire na patelni. Doprowadzić do duszenia i wymieszać z makaronem. Przykryć i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, aż makaron będzie po prostu al dente. Odsłonić, wymieszać z zarezerwowaną wołowiną i grzybami, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wyjąć z ognia i wymieszać z serem śmietanowym, kwaśną śmietaną, posiekaną natką pietruszki, posiekanym szczypiorkiem oraz solą i pieprzem, do smaku, aż ser topi się i sos będzie kremowy. Podzielić na 6 misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn