Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Campbell ' s® ryby i warzywa patelnia może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 45g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz filet rybny, filet rybny, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 90%. Spróbuj Pikantna Patelnia Na Ryby I Warzywa, Zupa wołowa Campbell ' s Vegetable, oraz Saucy Skillet Fish dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść wodę, wino, tymianek, czarny pieprz, marchew, seler i cebula na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Podgrzać do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu 5 minut lub aż warzywa będą miękkie-chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3
Dodać zupę i podgrzać do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)
4
Dodaj rybę. Przykryć i gotować na małym ogniu 5 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane z widelcem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.