Patelnia do ryb i warzyw Campbell ' s®
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Campbell ' s® ryby i warzywa patelnia może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 45g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz filet rybny, filet rybny, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 90%. Spróbuj Pikantna Patelnia Na Ryby I Warzywa, Zupa wołowa Campbell ' s Vegetable, oraz Saucy Skillet Fish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wodę, wino, tymianek, czarny pieprz, marchew, seler i cebula na patelni.
Podgrzać do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu 5 minut lub aż warzywa będą miękkie-chrupiące.
Dodać zupę i podgrzać do wrzenia.
Dodaj rybę. Przykryć i gotować na małym ogniu 5 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane z widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio